torstai 11. elokuuta 2011

Kesäinen taatelisalaatti


Kaikenlaisia herkkuja sitä on tullut taas kokeiltua pitkin kesää, mutta jostain syystä niitä ei ole tänne asti päätynyt kovinkaan montaa... No, mutta yksi testattu ja erinomaiseksi havaittu ohje. Ystäväni tämän minulle ohjeen jakoi, oli itse saanut sen taas joskus aiemmin toiselta ystävältään. Joten laitetaanhan taas hyvä kiertämään. Määriä en laita, sillä aineksia voi lisäillä ihan oman maun mukaan enemmän tai vähemmän.


Kesäinen taatelisalaatti

salaattia (itse käytin tammenlehtisalaattia ja jäävuorisalaattia)
päärynää
vihreitä siemenettömiä viinirypäleitä
kurkkua
emmentaljuustoa
kuivattua taatelia
pähkinöitä (itse käytin murskattuja saksanpähkinöitä)

Kastikkeeksi balsamiviinietikkaa

Kastikkeeksi voin suositella myös Rajamäen Classic kastiketta (löytyi täältä ainakin Citymarketista). On tavalliseen balsamiviinietikkaan verrattuna ihanan siirappista eikä "kastele" salaattia liian lähmäiseksi (näkyy hyvin yllä olevasta kuvasta).


-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti