maanantai 20. kesäkuuta 2011

Vuohenjuustoiset patonkisiivut


Pidin viikonloppuna ystävilleni pienimuotoiset coctailkutsut. Luvassa on siis muutamia herkkupaloja tuolta illalta. Näiden vuohenjuustoisten herkkujen ohjeen löysin kirjasta Coctailkutsut (Georgeanne Brennan & Steve Siegelman) ja sovitin ohjeen omiin tarpeisiin sopivaksi. Nämä olivat kaikista illan suupaloista ehdottomasti oma suosikkini. Makujen yhdistelmä oli täydellinen!

Vuohenjuustoiset patonkisiivut

2o patonkisiivua
100 g pehmeää (levitettävää) vuohenjuustoa
juoksevaa hunajaa
n. 75 g saksanpähkinöitä

Asettele patonkisiivut pellille ja paahda niitä 180 asteisessa uunissa 10 - 15 min. Ota viipaleet uunista ja anna jäähtyä. Levitä jokaiselle patinkiviipaleelle vuohenjuustoa, valuta päälle hieman hunajaa ja ripottele pinnalle saksanpähkinöitä (hieman pilkottuna). Tarjoa heti.


-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti