lauantai 13. huhtikuuta 2013

Taateliskonssit





Rakastan kunnon englantilaisia skonsseja ja reissuilla kansanyhteisön maissa teehetki tuoreen skonssin ja hillon kanssa on parasta, mitä tiedän. Kuvan herkut nautittiin Uudessa-Seelannissa. Tällä hetkellä kotitekoiset skonssini teen seuraavalla ohjeella.

3dl vehnäjauhoja
0,25 dl kuituseosta
1dl kaurahiutaleita
2,5dl leivinjauhetta
½tl suolaa
1dl pienittyjä taatelinpaloja
50g margariinia
2dl maitoa

Sekoita kuivat aineet kulhossa, lisää huoneen lämpöinen margariini ja nypi murumaiseksi seokseksi. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Nostele leivinpaperille haluamasi kokoisia kekoja (voi hieman taputella ja tasoitella niitä jos haluaa) ja paista 250 asteisessa uunissa keskitasolla n. 12-15min. Nauti tuoreena.

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti