tiistai 22. toukokuuta 2012

Pikkuiset mutakakut


Kokeilin tehdä muffinsseja mutakakkuohjeella ja niistä tuli niin hyviä, että voin lämpimästi suositella! Annoksesta riittää hyvin muffinipellilliseen, kannattaa laittaa paperinen vuoka syvennykseen, muffinit saa paistamisen jälkeen paremmin pois kuopista. Kolot voi myös huoletta täyttää aika lailla täyteen, sillä muffini lässähtää, jos sen on jättänyt sopivan löysäksi sisältä.

Eli taikina täältä 
Paista lyhyemmän aikaa, n. 15min 170 asteisessa uunissa.

-H-

1 kommentti:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista