tiistai 9. marraskuuta 2010

Parsakaali-sienipasta


Tämä ei ole mikään uusi tai ihmeellinen ohje. Halusin jakaa tämän tekeleeni ainoastaan siksi, että pääsisin marmattamaan tuosta juustosta. En käy Lidlissä kovin usein ostoksilla, mutta silloin kun käyn, suuntaan yleensä aina juustohyllylle, koska sieltä saa muutamaa ehdotonta lemppariani. Mutta. Nyt päätin ottaa vuohenjuustoa. Jahkailin kahden eri paketin välillä, ja valitsin sitten sen halvemman. Ja mikä pettymys! Juusto oli tooooodella pehmeää ja valuvaa. Siitä tuli enemmänkin mieleen joku oikein pehmeä valkohomejuusto kuin vuohenjuusto. Pötköä oli pehmeyden takia todella vaikea leikata, ja palat sulivat lähes kokonaan annoksen päälle. Olisin halunnut sellaisia ihania pieniä juuston palasia, mutta koska leikkaaminen oli vaikeaa, tuli paloista isoja könttejä, jotka sitten sulivat pastan päälle niin, ettei suutuntumaksi jäänyt juuri muuta kuin kuoret. Pöh. En osta toiste!

Parsakaali-sienipasta: (pahoittelut epämääräisistä määristä)
pastaa
pala parsakaalia
5-6 herkkusientä
2,5 dl ruokakermaa
suolaa
mustapippuria
vuohenjuustoa

Paloittele sienet ja parsakaali, ja paista niitä pannulla kunnes sienistä on haihtunut osa nesteestä, ja parsakaalin palat ovat hieman pehmeitä. Kaada sekaan kerma ja anna kastikkeen hautua kannen alla. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paloittele vuohenjuusto. Keitä ja valuta pasta. Kokoa pastasta ja kastikkeesta annos ja lisää päälle vuohenjuustopalat.


-S-

1 kommentti:

  1. Vaikuttaa hyvältä, tätä pitää tässä joku yksinäinen ilta kokeilla :)

    VastaaPoista